Leon Kippersluis

Leon Kippersluis

Accountmanager Finance & Risk

No good story ever started with a salad.

Achtergrond

Leon is opgegroeid in Leerdam, een klein plaatsje onder de rook van Utrecht. Hij heeft de Hogere Hotelschool afgerond in Leeuwarden en is daarna met piepende banden weer terug gegaan naar Utrecht waar zijn hart ligt en hij samenwoont met zijn vriendin. De rode draad door zijn carrière is de combinatie van Sales en Hospitality. Werkervaring deed hij onder andere op bij 5-sterren hotel Karel V in het hartje van Utrecht en als Manager Operations bij een exclusief restaurant in Leeuwarden. Op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met het sales vak en is zich daarin blijven ontwikkelen. Hij bleek er talent voor te hebben en heeft dit nooit meer losgelaten. Na een tijd gewerkt te hebben als Consultant bij een Executive Search bureau dat zich richtte op de bemiddeling van Finance professionals is hij in 2019 gestart bij Solid Professionals.

Binnen Solid Professionals

Als Accountmanager Finance & Risk houdt hij zich bij Solid Professionals voornamelijk bezig met het onderhouden van contact met onze klanten en het soepel laten verlopen van procedures en het sales proces. Daarnaast besteedt hij een gedeelte van zijn tijd aan het verkennen van nieuwe markten.

Ambities & Waarden

Leon vindt het belangrijk om breed ontwikkeld en georiënteerd te zijn. Dat stelt je in staat aan elke tafel of boardroom aan te schuiven en mee te kunnen in het gesprek. Belangrijke waarden voor hem zijn gelijkwaardigheid, humor, eerlijkheid en optimisme. Zijn ambitie is succes hebben in alles wat hij doet, en op een dag zijn eigen bedrijf runnen.

Eigenschappen

Sociaal, overtuigend, eigenwijs, trots, behulpzaam.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Omdat ik enthousiast raakte door de positieve energie die ik voelde bij mijn eerste bezoeken aan het bedrijf. De bevlogenheid van mijn collega’s en de cultuur van samenwerken zijn voor mij redenen om bij Solid Professionals te werken. Daarnaast houd ik van het ondernemende karakter van het bedrijf, dat geeft energie!”

Vrije tijd

In zijn vrije tijd leest hij veel verschillende boeken en liggen zijn interesses bij politiek en de belangrijkste bijzaak in het leven; voetbal. Daarnaast is hij regelmatig te vinden op de tennisbaan, in de sportschool of geniet hij van lekker eten en goede wijn.

Terug naar team