Laurens Stronks

Laurens Stronks

Consultant Finance & Risk

"Work hard. Have fun. Make a difference."

Achtergrond

Laurens heeft zijn Master Theoretische Natuur- en Wiskunde afgerond aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt als docent op diverse plekken en is hij ook actief geweest binnen zijn opleiding. Na zijn studie was hij toe aan een geheel nieuwe uitdaging en daarbij heeft hij gekozen voor Solid Professionals | Advisory als zijn startpunt op de arbeidsmarkt.

Vrije tijd

Sporten (squash en voetbal), afspreken met vrienden, lekker eten en drinken.

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen, analytisch sterk en oog voor detail.

Binnen Solid Professionals

Laurens is werkzaam als Consultant Finance & Risk bij Solid Professionals | Advisory. Daarbinnen richt hij zich vooral op kwantitatieve projecten, waarin hij zijn analytische vaardigheden kan gebruiken.

Ambitie & waarden

Laurens vindt het belangrijk dat hij de komende jaren het plezier in werken weet te behouden. Daarnaast hoopt hij zijn kennis over de financiële sector verder uit te breiden, zodat hij zijn werkzaamheden voor klanten nog verder kan verbeteren. Verder probeert hij tijdens zijn werkzaamheden het klantbelang voorop te stellen, zodat er maximaal geprofiteerd kan worden van Laurens’ bijdrage.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals biedt mij enerzijds de unieke kans om mezelf te kunnen ontwikkelen op diverse vlakken aan de hand van professionele trainingen en uitdagende, diverse opdrachten, terwijl het anderzijds een unieke en inspirerende omgeving is die het werk leuk maakt.”

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

 

Terug naar team