Joost Busch

Joost Busch

Consultant Finance & Risk

Only dead fish go with the flow.

Achtergrond

Joost is 22 jaar en is opgegroeid in Twente en woont momenteel in Utrecht. Na een Bachelor International Business te hebben afgerond is hij een Master Financial Management gestart om zijn interesse in Finance verder uit te diepen. Naast zijn studie was hij werkzaam als Online Marketing Consultant en is hij actief geweest bij een studenten investeringsfonds. Daarnaast heeft hij tijdens zijn Master het Honours programma Change Leadership gevolgd. Na een reis van 3 maanden door Australië en Nieuw- Zeeland is hij gestart als Finance & Risk Consultant bij Solid Professionals.

Binnen Solid Professionals

Joost versterkt het Advisory team als Consultant Finance & Risk.

Waarom werken bij Solid professionals?

Solid Professionals is een ambitieus en snelgroeiende organisatie met een informele maar professionele cultuur. Daarnaast wordt er veel ruimte en ondersteuning geboden om je persoonlijk te ontwikkelen. Verder spreekt het diverse team dat bestaat uit professionals met zeer uiteenlopende achtergronden hem erg aan.

Eigenschappen

Betrokken, enthousiast, proactief, leergierig en analytisch sterk

Ambitie & Waarden

Familie en vrienden zijn voor Joost het allerbelangrijkst, dit zie je ook goed terug in het ‘Twentse Noaberschap’ (Altijd klaarstaan voor je naasten), waarin hij is opgegroeid. Daarnaast hecht Joost veel waarde aan een omgeving waarin iedereen open, respectvol en opbouwend kritisch naar elkaar is. Hij hoopt in de komende tijd veel te leren van mijn collega’s en snel stappen te maken als consultant.

Vrije tijd

Joost houdt van reizen, voetballen, squashen, surfen, Netflixen en borrelen met vrienden.

Terug naar team