Joanneke Meijer

Joanneke Meijer

Senior Consultant

What you do today can improve all our tomorrows.

Achtergrond

Vanuit een kleine dorpje in Twente is Joanneke naar het hoge noorden getrokken om econometrie te studeren (master OR). Na ervaring als au-pair in Amerika is zij in Utrecht neergestreken. Van scriptant voorraadbeheer bij Districon naar Data Scientist bij IG&H consulting werkt Joanneke nu met veel plezier voor Solid.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid is Joanneke werkzaam als senior consultant. Interessante vragen binnen AI oppakken, daar krijgt zij energie van. Door de juiste vragen te stellen, inhoudelijk sterk werk te leveren en de verbindingen tussen mensen en afdelingen te maken, vertaalt zij data naar actionable insights. Hierbij legt zij de nadruk niet op het model of de data, maar de waarde voor de mensen staat voorop.

Ambitie & Waarden

Eerlijkheid/rechtvaardigheid zijn belangrijke waarden voor Joanneke. Haar droom is (door middel van data) een betere wereld te creëren. Bijvoorbeeld rondom duurzaamheid of kwaliteit van leven van mensen. Er liggen nog veel mooie kansen om een positieve impact te maken op deze aarde en alles wat erop leeft.

Eigenschappen

Enthousiast, secuur, creatief, zorgzaam, verbindend, betrouwbaar, georganiseerd, analytisch, verantwoordelijk.

Waarom werken bij

“Solid heeft niet alleen het label: ‘Great place to work’, je voelt je direct welkom als je binnenkomt. Vertrouwen krijg je meteen en ondernemerschap wordt enorm aangemoedigd. De ruimte die ik krijg om een aantal duurzame projecten op te pakken vind ik daarbij geweldig!”

Vrije tijd

Muziek, wintersport, schaatsen, lezen (bijvoorbeeld Drawdown).

 

Terug naar team