Jeroen Haemers

Jeroen Haemers

Consultant Finance & Risk

Achtergrond

Jeroen is afgestudeerd aan Tilburg University, waarna hij via zijn stage een klein jaar aan de slag is gegaan bij een startup actief in de fitnessindustrie. Daar was hij verantwoordelijk voor de financiële administratie en boekhouding, maar ook voor de communicatie met alle stakeholders. In juni 2017 maakte hij de overstap naar Solid Professionals.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals versterkt Jeroen het Advisory team als Consultant Finance & Risk.

Eigenschappen

Kritisch, gestructureerd, rationeel en eerlijk.

Ambitie & waarden

Jeroen wil zich graag blijven ontwikkelen en is altijd op zoek naar een uitdaging. Hij vindt het belangrijk om kritisch te blijven op zichzelf, om zo het meeste uit zichzelf te kunnen halen. Uiteindelijk hoopt hij door te groeien naar een leidinggevende rol. Om dit te realiseren wil hij de komende jaren de nodige ervaring op doen binnen de financiële sector. Op persoonlijk vlak wil Jeroen graag nog een lange backpack reis maken door Australië en Nieuw-Zeeland. Ook Noorwegen en haar fjorden staan op zijn verlanglijstje.

Vrije tijd

Lezen, lekker eten, koffie, series en films kijken, sporten.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals biedt uitdagende opdrachten, is erg betrokken bij je persoonlijke ontwikkeling en vindt plezier maken buiten het werk om ook belangrijk.”

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team