Gideon van den Brink

Gideon van den Brink

Consultant Finance & Risk

"Waartoe?"

Achtergrond

Gideon van den Brink heeft een achtergrond in Natuurkunde/Nanomateriaalkunde. Tijdens zijn studie aan de Universiteit Utrecht en stage bij GlaxoSmithKline in Engeland heeft hij veel met microscopie en beeldanalyse gedaan. Hiervoor heeft hij zowel specifieke analysesoftware gebruikt als geschreven. Daarnaast zocht hij ook naar praktische oplossingen voor niet eerder behandelde problemen. Vanuit deze achtergrond vliegt hij de financiële sector dan ook met een zekere praktisch-wetenschappelijke bril binnen.

Binnen Solid Professionals

Gideon versterkt het team van consultants binnen Solid Professionals | Advisory  als Consultant Finance & Risk. In deze rol vervult hij adviesopdrachten bij klanten van Solid Professionals.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals biedt alles wat je van een goede werkgever verwacht. Kwalitatief hoogstaand werk met veel aandacht voor elkaar.”

Eigenschappen

Gideon is zowel kwantitatief als communicatief sterk. Hij is ijverig, betrouwbaar, een optimist en daardoor niet gauw van slag.

Ambitie & waarden

Gideon vindt het belangrijk elkaar maximaal te geven wat je te bieden hebt, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. “Soms betekent dat hard werken en inhoudelijk excelleren. Op andere momenten is dat een waardevolle toevoeging geven vanuit een andere invalshoek. Maar te allen tijde is dat oog hebben voor dingen die niet te koop zijn: vertrouwen, vriendschap, liefde, aandacht, inzicht, gezondheid, geluk, onbaatzuchtigheid en niet te vergeten, genade.”

Vrije tijd

Goed gezelschap, een goed boek, een goed gesprek, lekker eten en drinken, klussen, fietsen en waar mogelijk combinaties hiervan. Gideon reserveert ook graag tijd voor zijn vrouw en twee kindjes. Daarnaast heeft Stichting Present al sinds 2010 een plaats in zijn vrije tijd en bezigheden.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team