Esther Schippers

Esther Schippers

Consultant Finance & Risk

Always desire to learn something useful. - Sophocles

Achtergrond

Esther is opgegroeid in Amsterdam waar zij een analytische studie heeft gedaan. Na vier jaar wetenschappelijk onderzoek is zij toe aan een nieuwe uitdaging binnen Solid Professionals.

Binnen Solid Professionals

Esther is werkzaam bij Solid Professionals|Advisory. Haar focus ligt op het inzetten van AI en machine learning technieken om vernieuwende mogelijkheden te genereren en om vraagstukken aan te pakken die spelen binnen de financiële wereld.

Waarom werken bij Solid professionals?

Solid professionals is een ambitieus bedrijf waar zowel groei als gezelligheid hoog in het vaandel staan. De diverse achtergrond van collega’s zorgt er voor dat er altijd iemand is die kan meedenken en behulpzame inzichten kan leveren.

Eigenschappen

Esther is leergierig, gedreven, analytisch en loyaal.

Ambitie & Waarden

Zowel binnen werk als privé wil Esther zich graag blijven ontwikkelen. Het opdoen van nieuwe kennis geeft haar energie en voldoening. Momenteel is zij erg geïnteresseerd in Computer Science en verdiept ze zich in de vele mogelijkheden die deze wetenschap biedt.

Esther is daarnaast erg nieuwsgierig naar hoe zaken samenhangen en elkaar onderling beïnvloeden. Haar ambitie is om ieder jaar een beetje meer van de wereld te begrijpen. Daarom de droom, voor de (misschien erg verre…) toekomst, om een gedeelte van de zijderoute te fietsen door Kirgizstan, Tadzjikistan en China.

Zowel mensen die dichtbij staan als mensen die verder weg zijn probeert Esther met vriendelijkheid en behulpzaamheid te benaderen. Ze tracht te handelen met een oud spreekwoord in haar achterhoofd: Wie goed doet, goed ontmoet.

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt Esther van borrelen, strategische spellen, lezen en reizen.

Terug naar team