Erwin Beltz

Erwin Beltz

Consultant Finance & Risk

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden." – Albert Einstein

Achtergrond

Erwin Beltz rondde zowel zijn Bachelor als Master Technische Wiskunde af aan de Technische Universiteit Delft, waar hij zich gespecialiseerd heeft in Financial Engineering. Tussen zijn bachelor en master heeft hij professionele ervaring opgedaan door een jaar als Trading Assistant bij Optiver te werken. Daarnaast heeft hij ook een masterstage bij Virtual Human Resources in Londen afgerond. Sinds februari 2018 sloot Erwin zich aan bij Solid Professionals | Advisory, waar hij als Consultant Finance & Risk gestart is.

Vrije tijd

Koken, heerlijk eten, gitaar spelen, lezen en puzzelen.

Eigenschappen

Behulpzaam, open, flexibel, ijverig, goede analytische vaardigheden.

Binnen Solid Professionals

Erwin versterkt het team van consultants binnen Solid Professionals | Advisory als Consultant Finance & Risk, waar hij adviesopdrachten gaat doen bij klanten van Solid Professionals.

Ambitie & Waarden

“Ik hecht veel waarde aan een respectvolle omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en open gesprekken aan durft te gaan. Zo komen we samen tot een resultaat waar iedereen trots op kan zijn. Ik houd graag plezier in mijn werk, maar vind het ook belangrijk om gewoon goede resultaten neer te zetten. Ik hoop in de komende jaren veel kennis te vergaren op financieel gebied en die kennis vervolgens ook over te dragen op (nieuwe) collega’s.”

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Er heerst bij Solid Professionals een erg prettige werksfeer waar ambities en talent gecombineerd worden met een goede band tussen alle collega’s. Persoonlijke ontwikkeling is binnen deze organisatie erg belangrijk, waardoor je niet alleen beter kan functioneren, maar tegelijkertijd ook aan jezelf kunt blijven werken.”

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team