Elsemiek Ariëns

Elsemiek Ariëns

Manager Marketing

Ze heeft van die leuke krullen…af en toe! - Loesje

Achtergrond 

Elsemiek is opgegroeid in Arnhem, waar zij na haar HAVO haar Propedeuse behaalde van de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming in Nijmegen. Vervolgens startte zij in 1997 met de studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht.
Na haar eerste stappen op de arbeidsmarkt, besloot zij haar droom uit te laten komen door zes maanden te gaan reizen in Azië. Vervolgens heeft zij zich het van marketing en publiciteit geheel eigen gemaakt in verschillende banen binnen de culturele sector. Van musical- en  theaterproducent tot algemene uitgeverij tot digitale educatieve uitgeverij.
Sinds maart 2016 werkt zij met veel plezier en enthousiasme bij Solid Professionals, waar zij zich met veel plezier en enthousiasme op een totaal nieuwe branche stort.

Vrije tijd

Koken, sporten (hardlopen, fitness, skiën), lezen en leuke dingen ondernemen met mijn gezin (van museumbezoek tot een middagje bouwen met Lego).

Eigenschappen

Enthousiast, sociaal, betrokken en zorgzaam.

Binnen Solid Professionals

Elsemiek is verantwoordelijk voor alle marketing gerelateerde zaken. Zo houdt zij zich onder andere bezig met de websites en het optimaliseren daarvan, het bijhouden van alle social media-kanalen, het opbouwen van persrelaties, het creëren van free publicity en het organiseren van evenementen zoals de ontbijtsessies.

Ambitie en waarden

Haar gezin, familie, vrienden en gezondheid, dat zijn de belangrijkste pijlers in het leven van Elsemiek. Een juiste balans tussen werk en privé, kinderen en relatie, vrienden, sport en af en toe even tijd voor zichzelf.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat … Ik me vanaf het eerste gesprek thuis voelde en het me inspireerde om te zien hoe men met elkaar omgaat en samenwerkt. Hoe er wordt gedacht in kansen en mogelijkheden. Niet met uitgebreid lange plannen maken, maar een goed idee uitwerken en bekijken of het werkt. Ik ga hier een hele inspirerende tijd hebben!”

Lees mijn blog: 10 redenen waarom Solid Professionals een Best Workplace is

Terug naar team