Diederick Levi

Diederick Levi

Consultant Finance & Risk

Niet geschoten is altijd mis

Achtergrond

Diederick Levi heeft zijn bachelor Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald, waar hij daaropvolgend ook zijn master financiële economie behaalde. Vervolgens is hij aangenomen voor een double degree programma, en na een jaar in Italië heeft hij ook een Italiaanstalige mastergraad in Finance gehaald.
Binnen de financiële wereld voelt Diederick zich aangetrokken tot de maatschappelijke kant van Finance; Diederick heeft vooral op MVO-gebied stages gedaan en is vrijwilliger als schuldhulpmaatje.

Vrije tijd

Diederick houdt van lekker eten en drinken, vooral samen met vrienden en familie. Voor de nodige balans doet Diederick daarnaast ook aan sport. Wielrennen, Voetbal, en een bezoekje aan de sportschool vallen binnen zijn interessegebied. Ook is hij onlangs begonnen met Tai Chi.
Verder heeft hij heeft een gezonde interesse in verschillende talen en in koffie.

Eigenschappen

Diederick gaat op een enthousiaste manier te werk, is zeer sociaal en communicatief vaardig.

Binnen Solid Professionals

Diederick is werkzaam als Consultant Finance & Risk en versterkt het Advisory-team. Hij hoopt hier veel verschillende bedrijven te zien en zich verder veelzijdig te ontwikkelen.

Ambitie & Waarden

Bij Diederick staan familie en vrienden centraal. Daarnaast wil hij zich ook persoonlijk verder ontwikkelen. Kritisch zijn op zichzelf en niet te snel genoegen nemen met de status quo zijn hierbij van belang.

Waarom werken bij Solid Professionals

Solid Professionals voelt als een familie aan en is een goede, solide (haha) basis om je verder te ontwikkelen en om op terug te kunnen vallen.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

 

 

Terug naar team