Danny Egberts

Danny Egberts

Associate Partner

Graag of niet.

Achtergrond

Danny Egberts is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont in Breukelen. Nadat hij opgroeide in Limburg is hij via Haarlem, Brest en Parijs uiteindelijk in Breukelen terecht gekomen voor zijn studie Financial Management aan Nyenrode. Na zijn Management Traineeship bij KLM en relatief korte dienstbetrekking van ruim 2 jaar als Corporate Controller van FGH bank in Utrecht vond Danny zijn plek bij ABN AMRO in Amsterdam. Waar hij dan ook 15 jaar gewerkt heeft. De eerste jaren als leidinggevende van verschillende afdelingen binnen Group Finance. Daarna als Programma Manager van een 3-tal grote verandertrajecten. En de laatste jaren als Hoofd Advisory Finance resp. Hoofd Change Management Finance waarin het aansturen van mensen die problemen aanpakken en veranderingen leiden binnen Finance tot zijn verantwoordelijkheid behoorde.

Vrije tijd

Skiën (zo vaak mogelijk), zijn nieuwe racefiets, muziek en films ter ontspanning, lekker eten met goede wijn, af en toe een feestje en actieve vakanties met zijn gezin.

Eigenschappen

Gedreven, doelgericht, empatisch, sensitief en transparant. Goed in: structureren, executiekracht en teambuilding.

Binnen Solid Professionals

Solid Professionals richt zich met de Interim en Recruitment dienstverlening op zowel Finance als Risk, binnen de Advisory tak is het zwaartepunt Risk Management. Hier is de afgelopen jaren een mooie club met zeer goede mensen opgebouwd waarbij gaandeweg een solide track record ontstaat. Er is echter een collectief gevoel dat er een opportunity ligt om ook Advisory ten behoeve van de Finance uitdagingen van onze klanten verder uit te bouwen. Als Associate Partner zal dat dan ook Danny’s doel zijn. Zijn kennis en ervaring inzetten om een sterke Advisory propositie aan klanten aan te kunnen bieden die de klant echt helpen bij relevante uitdagingen. “Dat betekent dat ik een rol ga pakken in Business & Development en klantgesprekken, mee wil helpen onze mensen steeds beter te maken, maar me ook ga bezighouden met de werving van nieuwe collega’s. Dit alles in combinatie met het zelf uitvoeren van part-time klussen bij de klant, om “feeling” te houden met wat er speelt en omdat het gewoon gaaf is om te doen.”

Ambitie & waarden

Waarden: Eerlijkheid, respect en vertrouwen
Ambitie: Gereguleerde bedrijven met een nutsfunctie helpen bij het verkrijgen van een sterke Finance functie als stuwende kracht achter het geweten en financiële gezondheid van het bedrijf, ter dienste van de maatschappij.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Danny heeft bewust de stap naar consultancy gemaakt om zijn kennis en ervaring in te kunnen zetten voor meerdere bedrijven. Dat is zowel spannend als interessant. Solid Professionals was in die afweging de beste match door de fase waarin het bedrijf zit: goede basis gecombineerd met flinke ambities. “In de rol die mij is toevertrouwd kan ik al mijn passie en ervaring kwijt, zowel als helpende hand richting klanten als intern richting collega’s en het bedrijf. Verder past de bedrijfscultuur uitstekend: lol in balans met ambitie, hard werken met successen vieren, onderlinge waardering met steeds beter willen worden. Super trots om bij deze leuke club mensen te mogen horen!”

Terug naar team