Daniël Aerts

Daniël Aerts

Consultant Finance & Risk

''The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.''

Achtergrond

Daniël Aerts (23) is geboren in Gouda en woont inmiddels in Rotterdam. Daar is hij naartoe verhuisd voor zijn studie. Eerst heeft hij een bachelor Bedrijfskunde gedaan en vervolgens een Master in Finance & Investments. Allebei aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft zich altijd geïnteresseerd voor entrepreneurship en daar ook zijn scriptie over geschreven. Zijn eerste full-time baan is bij Solid Professionals, daarvoor heeft hij kleine baantjes gehad zoals student assistent en het doen van de financiële administratie voor de eenmanszaak (RACC) van zijn vader.

Vrije tijd

Daniël houdt van schilderen, squash en lezen.

Eigenschappen

Daniël is analytisch sterk, behulpzaam, eerlijk en rationeel.

Binnen Solid Professionals

Daniel is met zijn financiële kennis werkzaam als Consultant Finance & Risk binnen Solid Professionals.

Ambities & waarden

Daniël vindt het belangrijk om naast werk goed contact te onderhouden met zijn vrienden en familie. Daarnaast wil hij zijn financiële kennis nog verder ontwikkelen. Ook wil hij zich verdiepen in technische materie, zoals programmeren. Hij vindt het belangrijk om in een team elkaar te vertrouwen, open te zijn en altijd voor elkaar klaar te staan.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

‘’Solid Professionals is een ambitieuze, hardwerkende en gezellige club waar ik me bij mijn eerste kennismakingsgesprek al thuis voelde. Dat gevoel is ook niet meer weggegaan.’’

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team