Daan Weerkamp

Daan Weerkamp

Medewerker Operations

“Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.” ― John Lennon

Achtergrond

Daan is geboren en getogen in Velp, een dorp dat aan Arnhem grenst. Momenteel woont hij al weer zeven jaar in Utrecht in verschillende wijken en woonsituaties. Na een afgeronde bachelor communicatie en informatiewetenschappen, een minor Spaanse taal en cultuur, bestuur- en organisatiewetenschappen kwam Daan tot de conclusie dat hij zich meer wil richten op de creatieve kant van het leven. 

Vrije tijd

Daans vrije tijd staat geheel in het teken van creatief bezig zijn. Naast schilderen en tekenen, steekt hij zijn meeste tijd in het maken van muziek. Met behulp van synthesizers, drummachines, percussie en andere instrumenten creëert hij onder andere verschillende soorten house en hiphop.

Eigenschappen

Daan is inventief, fantasierijk, loyaal en zorgzaam.

Binnen Solid Professionals

Daan is verantwoordelijk voor de operationele bezigheden. Dit betreft onder andere de dagelijkse administratieve taken, waaronder de financiële aspecten van de organisatie. Bovendien is hij verantwoordelijk voor de ad hoc IT-uitdagingen op kantoor.

Ambitie en waarden

Daan vind het belangrijk om vindingrijk te kunnen zijn. Inspiratie kan uit vele aspecten van het dagelijks leven komen. Daarnaast heeft hij originaliteit, loyaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Zijn uiteindelijke droom is om iets op te starten in de creatieve industrie.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

”Naast een hechte groep van geweldige collega’s, de spannende teamuitjes en groots uitgepakte feestjes, is Solid Professionals een inspirerende omgeving om jezelf te kunnen ontwikkelen. Er is binnen Solid Professionals veel aandacht voor persoonlijke groei en je wordt in je waarde gelaten. Zo’n werkomgeving en -sfeer passen perfect bij de balans tussen professionaliteit en plezier.”

Terug naar team