Christian de Haan

Christian de Haan

Consultant Finance & Risk

Dat hangt ervan af...

Achtergrond

Christian de Haan heeft na zijn bachelor Bedrijfskunde zijn master Supply Chain Management behaald. Daarna heeft Christian ook de master Econometrics en Management Science behaald aan de Erasmus Universitieit. Tijdens zijn scriptie heeft hij werkervaring opgedaan als Operations Planner bij Unilever.

Na het afronden van zijn scripties heeft hij eerst 3,5 maand gereisd door Zuid-Amerika om vervolgens te gaan werken bij Solid Professionals als Consultant Finance & Risk.

Vrije Tijd

In zijn vrije tijd houdt Christian van muziek maken en luisteren, schaken en hardlopen.

Eigenschappen

Analytisch sterk, communicatief, optimistisch en kritisch, zijn vier eigenschappen die passen bij het karakter van Christian.

Ambitie & waarden

Christian wil op professioneel vlak zichzelf blijven ontwikkelen in zijn vakgebied en elke dag iets nieuws leren. Zijn persoonlijke droom is het beklimmen van de 7 hoogste bergtoppen in de wereld. Hij vindt het belangrijk om te genieten van het leven en dankbaar te zijn.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals is Christian werkzaam als Consultant Finance & Risk en vult hij het Advisory-team aan.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

”Solid Professionals is een jonge en ambitieuze organisatie met een zeer prettige werksfeer. Iedereen wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.”

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga dan ook aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team