Bram van den Hurk

Bram van den Hurk

Consultant Finance & Risk

Fortune favors the prepared

Achtergrond

Bram van den Hurk kwam er tijdens zijn HBO opleiding International Business al snel achter dat Finance hem het beste lag. Vanaf dat moment wist Bram dat hij zich hier verder in wilde ontwikkelen. Na zijn HBO studie heeft hij dan ook Cum Laude zijn Finance Master aan de VU afgerond.

Vrije tijd

Bram geniet ervan om in zijn vrije tijd te koken, bordspellen te spelen met vrienden en familie, gezellig te borrelen en te reizen.

Eigenschappen

Rationeel, accuraat en leergierig.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals versterkt Bram het Advisory team als Consultant Finance & Risk.

Ambitie en waarden

Bram wil zich blijven ontwikkelen op het gebied van Finance. Daarnaast heeft hij als ambitie om op professioneel niveau te leren programmeren. Ook wil hij zoveel mogelijk kennis opdoen bij verschillende opdrachten en deze brede basis inzetten voor nieuwe uitdagingen binnen Advisory.

Waarom werken bij Solid Professionals?

Bram had meteen een erg positieve indruk van Solid Professionals door het open gesprek met Judy en de leuke vervolggesprekken. Met de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de diversiteit van de opdrachten was dit een perfecte start van zijn carrière.

Vind je het leuk om met mensen te werken en denk je dat jij past binnen onze organisatie? Solliciteer dan hier voor de functie Recruitment Consultant 

Terug naar team