Bram Rietveld

Bram Rietveld

Senior Consultant Finance & Risk

“In God we trust; all others bring data.” ― W. Edwards Deming

Achtergrond

Na het behalen van zijn MSc Management Studies (Executive Programme) met een specialisatie in Finance aan de Universiteit van Amsterdam, heeft Bram ervaring opgedaan als Financial PMO bij een grote ICT-dienstverlener. In deze rol heeft Bram ervaring opgedaan met verandertrajecten en financieel en risicomanagement binnen grote projecten en veranderprogramma’s bij banken en TelCo’s. Binnen Solid Professionals | Advisory heeft Bram zijn plek gevonden als Finance and Risk Consultant.

Vrije tijd

Voetbal, tennis, wintersport, stedentrips/reizen, toeren op de motor, beleggen en het volgen van financiële markten

Eigenschappen

Analytisch, oog voor detail en structuur brengen

Binnen Solid Professionals

Bram is Consultant Finance & Risk binnen Solid Professionals | Advisory. Met zijn kennis en ervaring is hij van waarde in Finance and Risk evenals IT gerelateerde verandertrajecten.

Ambitie & waarden

Bram wil expert worden op het gebied van Finance and Risk en zijn kennis en ervaring overbrengen en delen met anderen. Hij wil graag uitgedaagd worden, blijven leren en zichzelf verder ontwikkelen. Daarnaast draagt hij graag bij in de ontwikkeling van anderen. Buiten werk vindt hij vrienden en familie belangrijk.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals vanwege de unieke combinatie van uitdagende opdrachten, persoonlijke ontwikkeling en een team dat plezier maakt in het werk en daarbuiten.”

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk! 

 

Terug naar team