Bas Krist

Bas Krist

Accountmanager

''All or nothing''

Achtergrond

Bas Krist (32) woont samen met zijn vriendin in Barneveld. Na zijn studie Facility Management heeft hij vanuit zijn stage een baan aangeboden gekregen bij een technisch bureau in geveltechniek. Bij deze baan heeft Bas ervaring opgedaan op het gebied van accountmanagement, sales en commercie. 

Binnen Solid Professionals

Bas is accountmanager Finance & Risk. Zijn doel is om de energie- en telecomsector te veroveren voor Solid Professionals.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

”Omdat ik me thuis voel in een kleine, persoonlijke, professionele, gedreven en resultaatgerichte omgeving. Waar iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en succes te vieren. En waar vertrouwen in de mens centraal staat.”

Eigenschappen

Verbinding maken met mensen past bij Bas. Hij is sociaal, resultaatgericht, energiek, enthousiast, positief kritisch, gedreven, loyaal en vastberaden.

Ambitie & waarden

Bas wil op de korte termijn succesvol worden bij Solid Professionals. Dit betekent dat hij ook succesvol wil worden binnen de energie- en telecommarkt. Hij wil netwerken opbouwen en een betrouwbare partner voor de klanten zijn, worden en blijven.

Op de lange termijn wil hij gezond blijven en heeft hij de ambitie om een eigen bedrijf te hebben waar sport, voeding en commercie elkaar raken. 

Vrije tijd 

In zijn vrije tijd voetbalt Bas graag. daarnaast houdt hij van fitness, skiën, hardlopen, reizen naar Azie en Zuid-Amerika, uiteten, gezelligheid met vrienden en familie en zit hij in het bestuur van SDV Barneveld.

Heb jij sales ervaring en ben jij op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden? Bekijk hier de vacature voor Accountmanager. 

Terug naar team