Anne Hoekstra

Anne Hoekstra

Consultant Finance & Risk

“No matter the situation, never let emotions overpower your intelligence”

Achtergrond

Anne heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn Bachelor Economics behaald. Hierna heeft hij twee Masterdiploma’s behaald, respectievelijk in Finance en in International Finance Management. Gedurende zijn studietijd heeft hij de nodige functies bekleed binnen de studenten zaalvoetbalvereniging Drs. Vijfje, waaronder een leerzaam bestuursjaar als penningmeester. Daarnaast heeft hij gedurende zijn studietijd een half jaar stage gelopen binnen de Venture Capital sector als Investment Analyst. In november 2016 is Anne gestart als Consultant Finance & Risk bij Solid Professionals.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd sport Anne veel (hardlopen, fitness en zaalvoetbal) maar hij vindt het ook leuk om een avondje lekker op de bank series te kijken. Daarnaast houdt hij van reizen samen met zijn vriendin of van een drankje doen met vrienden.

Eigenschappen

Analytisch sterk, stressbestendig, realistisch en oprecht.

Binnen Solid Professionals

Anne is werkzaam als Consultant Finance & Risk binnen Solid Professionals | Advisory. Hij richt zich met name op projecten die analytische en strategische skills vereisen gecombineerd met een sterk cijfermatig inzicht.

Ambitie & waarden

Anne ambieert de komende jaren zijn financiële kennis sterk uit te breiden en veel ervaring op te doen binnen de financiële sector. Om dit mogelijk te maken is het nodig om continu nieuwe uitdagingen aan te gaan en het onbekende niet te vermijden. Daarnaast vindt Anne het belangrijk om op een positieve manier kritisch te blijven om zo vooruitgang te bewerkstelligen.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Solid Professionals biedt een perfecte omgeving voor Young Professionals om zich verder te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk gebied. Dit alles wordt gerealiseerd in een hecht team waarin betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Dit biedt naast de nodige gezelligheid ook een mooie kans om van elkaar te leren.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team