Chasing the Horizon

31-10-16

Chasing the horizon geschreven door Parctice Lead Henk-Jelle ReitsmaIn Chasing the Horizon wordt onderzocht hoe data en informatie door organisaties gebruikt kunnen worden om beslissingsprocessen te verbeteren. Om continue verbetering te realiseren en effectief en efficiënt doelen te bereiken. Er wordt gekeken naar herkomst en aggregatie van data. Van transformatie van deze data naar informatie. En de kunst om die informatie zodanig weer te geven dat het optimaal de oordeel- en besluitvorming faciliteert. Lees hier de voorpublicatie van Chasing the Horizon.

Ikea-effect

Na zijn vorige boek Het Ikea-Effect (over de psychologische valkuilen van ons denken, doen en laten) schreef Henk-Jelle Reitsma met ‘Chasing the horizon’ een beschouwend boek waarin op allerlei manieren naar informatie logistiek en continuous improvement wordt gekeken.

Over de auteur

Henk-Jelle Reitsma is sinds 2004 actief als managementadviseur, boardroomconsultant en projectmanager, onder andere bij PricewaterhouseCoopers en ConQuaestor. Van 2012 tot maart 2017 is hij onderdeel geweest van Solid Professionals | Advisory, waar hij de rol van Practice Lead heeft vervuld. Henk-Jelle heeft ervaring met en kennis van de brede bedrijfsvoering. Typische opdrachten zijn het ontwikkelen en inrichten van strategie en beleid en het optimaliseren van risicomanagement, maar bijvoorbeeld ook het interpreteren van compliance vraagstukken en implementeren van lean management. Van oorsprong voert hij deze opdrachten met name uit bij banken, maar later voegde hij daar vele andere sectoren aan toe.

Chasing the Horizon ook lezen?

Is uw interesse gewekt en wilt u het boek graag lezen? U kunt het boek Chasing the Horizon hier online bestellen. We horen achteraf heel graag wat u er van vond! Dit kunt u doorgeven via een e-mail aan elsemiekariens@solidprofessionals.nl.

Deel:

Terug naar kennis