Jubileum

Leuk dat je verder wilt lezen! Hieronder vind je de links naar de blogs uit het jubileumboek. Mocht je daarna nog meer willen lezen – onderaan deze pagina vind je ook een link naar al onze blogs!

Verbinding zorgt voor maximaal succes

Binnenkort start ons sales team met een training Consultative Selling. Waarom? Om met elkaar te bespreken hoe je de behoefte van je klant tijdens een sales gesprek kunt achterhalen. Want hoe beter je de behoefte kent, hoe beter je in staat bent een opdrachtgever van dienst te zijn. Op die manier kan de training ook leiden tot maximaal commercieel resultaat. Bij maximaal business doen, denk ik aan je sales verhaal goed op orde hebben, onderscheidend zijn ten opzichte van je concullega’s en uiteindelijk de beste kandidaten voor de juiste plek vinden. Maar is dit het dan? Maximale business en maximaal succes bij Solid Professionals; hoe doen we dat nou eigenlijk?
Lees verder…

Inspiratie: Nieuwe uitdaging aangaan

Onlangs vroeg een collega aan mij waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Een vraag die een tijd lang in mijn hoofd zat, zonder dat ik er direct een antwoord op wist. Heb jij al wel eens nagedacht waar jij je inspiratie vandaan haalt?

Enkele weken geleden kwam een vriend met het voorstel om deel te nemen aan een cursus parachutespringen. Hoewel ik me nooit comfortabel voel op grote hoogtes, was ik gelijk enthousiast; ik doe mee!
Lees verder…

Search, Inspire and Sell – Game, Set and Match

Recruitment als topsport

“You can’t be serious man, you CANNOT be serious. That ball was ón the line.” De wereldberoemde uitbarsting van John McEnroe op het oudste en meest klassieke Grand Slam toernooi op Wimbledon. Deze zelfde frustratie valt goed terug te koppelen op het recruitment vak. Een van de grootste struikelblokken is wanneer een kandidaat na een moeizame en lange sollicitatie procedure om wat voor reden dan ook toch besluit om niet te tekenen. Stel je eens voor: je speelt een belangrijke wedstrijd, en na een slopend lange rally sla je net die ene goeie forehand op de zijlijn waar de tegenstander net niet bij kan, en de scheidsrechter roept de bal uit.
Lees verder…

Meer blogs lezen? Klik dan hier.