Mogelijkheden voor interim professionals

Solid Professionals werkt voornamelijk in samenwerking met de grote Nederlandse banken en verzekeraars. In verband met de toenemende vraag vanuit de markt en onze eigen klanten zijn wij in 2018 gestart met een nieuw team van Finance Professionals.

Wat zoeken wij in een interim professional

Je bent hoogopgeleid binnen finance en hebt na je studie al één of meerdere functies gehad binnen de financiële dienstverlening. Het is voor jou belangrijk om kwaliteit te leveren, te werken in een team en een bijdrage te leveren aan de uitdagingen van onze klanten. Voor ons team zijn we altijd op zoek naar mensen met de nodige kennis van accounting, reporting en control. Aangevuld met specifieke kennis die handige van pas komt binnen de sector. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wet- en regelgeving (bijvoorbeeld IFRS en Basel), richtlijnen vanuit de toezichthouders (DNB/ECB) of specifieke kennis en ervaring over hoe de bancaire sector of de verzekeringsbranche werkt.

Type werkzaamheden

Als Finance professional ben je voornamelijk werkzaam op accounting, reporting en controling afdelingen. Je krijgt te maken met periodieke werkzaamheden, reorganisaties, automatisering & outsourcing, veranderende wet- en regelgeving en diverse andere werkzaamheden. Dit alles vraagt om veel aanpassingsvermogen.

Beschikbaar als freelancer of interim professional?

Herken jij jezelf in het profiel? Bekijk dan de vacature Finance Professional en de vacature voor Risk Professional of geef via onderstaand formulier jouw gegevens en beschikbaarheid door. Dan nemen we bij een passende vacature contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: doc, pdf, jpg, png.