Interim Professionals

Kennis- en capaciteitsoplossing in Finance & Risk

Als manager streeft u naar een optimale bezetting van uw afdeling en haalt u graag de juiste kennis en ervaring in huis. Maar dan alleen als u die nodig heeft. Soms is extra specialistische finance kennis nodig of u heeft (tijdelijk) een capaciteitstekort. Als niche speler in de financiële sector op het vlak van finance & risk is Solid Professionals als geen ander in staat uw probleem op te lossen met behulp van onze professionele en betrokken interim professionals.

Solid Professionals is detacheringsspecialist. Ons vak is finance & risk. Onze interim finance specialisten kunnen uw organisatie of afdeling ondersteunen op het door u gewenste moment met de benodigde specialistische kennis. Het gemak van uw eigen flexibele schil, met de zekerheid van juiste kennis, timing en betrokkenheid.

Onze overtuiging

We werken vanuit vertrouwen, want eerlijk is het leukst! Bovendien zijn we er van overtuigd dat je van werk blij moet worden. Dit geldt voor onze professionals, maar ook voor onze klanten: onze kennis- en capaciteitsoplossingen maken uw werkende leven makkelijker. Om dit te kunnen waarmaken vinden we het belangrijk te investeren in onze mensen, ze alle kans te bieden te ontwikkelen en te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel (inhoudelijk) vlak.


Benieuwd wat onze Interim finance professionals uw afdeling of organisatie kunnen opleveren?

Wij laten in een persoonlijk gesprek graag zien hoe onze interim dienstverlening ook uw organisatie vooruit kan helpen.
Neem vrijblijvend contact op met Sabine ten Brinke of vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

Sabine-ten-Brinke-Head-Interim-Solid-Professionals

Sabine ten Brinke
T:  0302400511
E: sabinetenbrinke@solidprofessionals.nl