Solid-professionals-frankfurt

Solid Professionals opent vestiging in Frankfurt

22 augustus, 2019 -

12,5 jaar geleden zijn we met Solid Professionals begonnen in de mooie stad Utrecht. Dat was geen makkelijk moment om te starten binnen de Financiële Sector. Al best snel begon de financiële crisis in de VS. Sinds die tijd zijn we als bedrijf altijd voor kwaliteit blijven gaan. Geen stress, geen paniek, maar gewoon vertrouwen op hoe we onze business hebben bedacht. Vandaar de stap naar Frankfurt.

Nu, zo een 12,5 jaar later, werken we voor bijna alle grote banken en verzekeraars van Nederland. Over het algemeen met lange termijn relaties. Gedurende de jaren kwam het idee om een ons bedrijf uit te breiden buiten de landsgrenzen. Een aantal van onze consultants hebben onderzoek gedaan naar wat de beste, eerste stap over de grens zou moeten zijn. Dat is Frankfurt am Main geworden.

We hopen met ons bedrijf een toegevoegde waarde te mogen gaan leveren in het hart van de financiële sector in Europa.

Ons trackrecord is lang en goed en we zien er naar uit om hier ook lange termijn relaties op te bouwen. Enerzijds met klanten door hen te helpen met de juiste oplossing, anderzijds in verbinding met mensen d.m.v. een mooie baan bij ons mooie bedrijf of middels een project.

Ben je benieuwd de services van Solid Professionals in Duitsland of zelf toe aan een nieuw avontuur? Bekijk dan eens www.solidprofessionals.de