blog-solidprofessionals-neemt-hermespartners-over

Solid Professionals neemt Hermes Partners over

1 september, 2020 - Marcel van Wersch,

Vanaf 1 september gaat onze zusterorganisatie Hermes | Partners, verder onder de vlag van Solid Professionals.

Door de overname van Hermes | Partners beschikt Solid Professionals nu ook over specifieke kennis en ervaring op het gebied van data en development (bij banken en verzekeraars). Door de blijvende dynamiek en de verdergaande digitalisatie in de financiële sector, zorgt deze bundeling aan ervaring voor een sterke toegevoegde waarde. Je kunt nu dus niet alleen bij ons terecht voor sectorspecifieke kennis op het gebied van finance & risk, maar ook voor sectorspecifieke kennis op het vlak van data & development.

Op het gebied van finance, risk, data en development bij financiële instellingen, leveren we drie diensten die elkaar versterken:

  • Consulting: Ervaren professionals, voor het inrichten en implementeren van duurzame, effectieve en efficiënte oplossingen
  • Young Professional Programma: Jonge hoogopgeleide talenten, door ons opgeleid en gecoacht.   
  • Solutions: Innovatieve en technische oplossingen in de vorm van vernieuwende (software) producten.   

De dagelijkse leiding van Solid Professionals is vanaf 1 september in handen van Sabine ten Brinke, Kathelijn Loos, Reem Armanious en Marcel van Wersch. “Met de overname van Hermes | Partners zijn we in staat om onze klanten een volledig pakket aan diensten te bieden en kunnen we ons volledig toeleggen op de thema’s ‘Data Driven Finance & Risk’, ‘In Control’ en ‘Talent van de toekomst’. Op deze onderwerpen hebben we jarenlange ervaring en zijn we in staat om onze partners de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben”, aldus Sabine ten Brinke.

Meer weten? Meer weten over deze overname en de gevolgen of mogelijkheden voor jouw afdeling of organisatie? Neem contact op met Marcel van Wersch  of je bekende contactpersoon van Hermes | Partners of Solid Professionals.