Business Boxing Gala 2019

11 juni, 2019 -

Op dinsdag 3 december vindt het Brecheisen Business Boxing spektakel plaats in Studio A12 Bunnik. Deze avond zal in het teken staan van netwerken en boksen. Onder het genot van hapjes en drankjes kun je genieten van wat er in de boksring gebeurt. Brecheisen ontvangt deze avond sportief en ondernemend Nederland in een sfeervolle ambiance in jaren 50 style.

Solid Professionals doet mee!

Solid Professionals is een ‘Great Place To Work’, hier hoort bij dat we bezig zijn met gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers. Voor een bootcamp of een gezonde lunch draaien onze mensen hun hand niet om. Ook zijn er al vele sportieve challenges geweest, van Triathlon van Geraardsberge tot deelname aan de Roparun.Vandaar dat Wim Meijer Meijer, eigenaar van Solid Professionals, toen hij hoorde van het Business Boxing Gala, stond te popelen om mee te doen. Wim zal dan ook daadwerkelijk op 3 december in de ring instappen. Sinds september 2019 is hij intensief aan het trainen, om zo klaargestoomd te worden voor de grand Finals op dinsdag 3 december.  Een van zijn tegenstanders is collega Marc van Wersch (Partner van Instituut Voor Vitaal Ondernemen, net als Solid Professionals ook onderdeel van The Hup).
Gaan deze twee collega’s het dus tegen elkaar opnemen? We gaan het zien. Het belooft een spektakel te worden in Studio A12 te Bunnik.