Insights & Blogs

Type

Onderwerp

Waarom wij klanten als partners zien

feb 11, 2020, 15:48
Voor ons is Partner niet zomaar een woord. Het staat voor de manier waarop wij willen samenwerken.
Title : Waarom wij klanten als partners zien
Afgelopen november mocht ik bij onze ontbijtsessie het welkomstwoord verzorgen. De locatie, De Johan Cruijff Arena, nodigde uit tot het gebruik van sportmetaforen om de koppeling te maken tussen het veld en de financiële sector. Wij zijn onze ontbijtsessies ooit begonnen om jou, onze klant, als leverancier te informeren en inspireren. Maar eigenlijk is klant voor ons niet het juiste woord, we hebben het liever over partners. Want dat is hoe wij jou graag zien. Als Partner.

Voor ons is Partner niet zomaar een woord. Het staat voor de manier waarop wij willen samenwerken. Gelijkwaardig en samen, waarbij het verbinden van mensen centraal staat en de juiste spelers samen op het veld staan.

Voor veel van jullie ben ik niet het meest bekende gezicht bij Solid Professionals. Mijn reis met Solid Professionals begon 12 jaar geleden. Ik begon als een onzeker meisje van 23 met een compleet andere achtergrond, bij deze start-up in Utrecht. Inmiddels ben ik daar uitgegroeid tot directielid. Ik ben trots op de organisatie die mij gevormd heeft en de organisatie die ik mee heb mogen vormen. Eén van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is hoe belangrijk het krijgen van een kans is. Maar waarom is dit voor jou nu belangrijk om te weten?

Jij biedt kansen.
Op jouw afdeling spelen constant verschillende uitdagingen. Bij een aantal daarvan mogen wij helpen. Denk aan onze Young Professionals. Jij biedt kansen aan starters die, net als ik 12 jaar geleden, misschien nog helemaal niet zeker weten wat ze willen. En wellicht nog belangrijker: jij biedt kansen aan mensen die misschien zelf nog helemaal niet weten hoeveel potentie er in ze zit.

Vorige maand sloten weer een aantal van onze Young Professionals hun traject bij ons af. Zij houden een pitch over wat ze in het afgelopen jaar geleerd hebben. Dit is iedere keer weer ontzettend inspirerend. Een jaar geleden waren dit jonge mensen, op zoek naar een baan. Nu hebben zij zoveel geleerd. Zo hebben ze verschillende projecten opgepakt, deadlines gehaald en praten in vakjargon alsof ze nog nooit anders hebben gedaan. Dit alles omdat iemand bereid was hen een kans te geven. De combinatie van leuk en uitdagend werk en de begeleiding van onze talentmanagers, zorgt ervoor dat er die middag Young Professionals voor de groep stonden die dat een jaar gelden niet zo hadden gekund of gedurfd. Samen hebben wij die groei mogelijk gemaakt.

Dat is waar wij als partners samenkomen. Wij zorgen voor de spelers, jullie verzorgen het veld en samen zorgen wij ervoor dat de juiste spelers op de juiste positie terecht komen. Daarom zien wij jou als partner en niet enkel als klant. We hopen dat jij ons ook zo ziet of gaat zien. Want als we nu al samen zoveel bijzondere en gave dingen doen, kun je nagaan wat we als partners in de toekomst nog meer kunnen bereiken!

Zou je graag samen verder praten over dit onderwerp, of hoe we elkaar hierin kunnen versterken, hoor ik het graag!

Tel: 030 – 2400 511
Job classifications :
Categories :
  • Blog
Tags :