Inhousedag Solid Professionals

Wil jij deelnemen aan een Inhousedag van Solid Professionals?

Interesse? Schrijf je meteen in!

Programma Inhousedag Solid Professionals

Elke Inhousedag zoeken we naar een passend programma voor studenten Finance, Risk, Data, Compliance of Actuariaat. Ben je benieuwd naar ons als organisatie en hoe het is om voor Solid Professionals te werken? Als consultant of als trainee Finance, Risk, Data, Compliance of Actuariaat aan de slag  gaan bij een van onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening?
Kom dan naar een van onze Inhousedagen. Schrijf je meteen in voor de Inhousedag!

Ben jij young professional Finance, Risk, Actuariaat?

Wil je kennismaken met ons team? Inschrijven voor een van de Inhousedagen van Solid Professionals kan hier!Inschrijven Inhousedag Solid Professionals - Kom kennismaken op de maliebaan in Utrecht - Altijd op zoek naar Young professionals in Finance, Risk en Actuariaat.Kom sporten in onze Gym in de achteruin van Solid Professionals - Altijd op zoek naar Young professionals in Finance, Risk en ActuariaatBest Workplace 2018 Solid Professionals wil graag Topwerkgever zijn en blijven voor medewerkers

Alles wat je moet weten over de Solid Innovation in Banking Game tijdens onze Inhousedagen?

Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game.

Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank. In een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank. je komt diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s. Jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie!

Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt? Bekijk wat anderen vonden van de Solid Innovation in Banking Game!

Weten met wie je kennismaakt tijdens de Inhousedag van Solid Professionals?

De Solid Innovation in Banking Game wordt gegeven door twee van onze consultants Finance & Risk. Meer informatie over onze organisatie of over het Traineeship Finance, Risk, Data, Compliance en Actuariaat van Solid Professionals krijg je deze dag van Judy Rotering (Recruitment Consultant) en Dianne Bos (Corporate Recruiter).

Inschrijven Inhousedag