Inhousedag Finance 12 maart

Op dinsdag 12 maart organiseert Solid Professionals een Inhousedag op het kantoor van Solid Professionals in Utrecht. Geschikt voor alle financials, quants en iedereen die zich wil oriënteren op het gebied van Finance & Risk!

Tijdens deze middag krijg je een introductie over ons als organisatie, hoe je consultant kan worden of wat ons Traineeship Finance & Risk inhoudt. Onder andere met een gastspreker en speeddatesessies met consultants en young professionals. Daarnaast zal de Solid Innovation in Banking Game gegeven worden door consultants Sophie Smits en Marco Kooistra. En natuurlijk zal de middag afgesloten worden met een borrel!

Solid Innovation in Banking Game

Solid Professionals inhouse-Solid-Professionals-inhouse-KJB_0088-webFusies en overnames, crowdfunding, social media en digitalisering. De nieuwste trends en technologieën en daarnaast ook strengere wet- en regelgeving. Hoe ga jij hier als bank op inspelen? Tijdens de Solid Innovation in Banking Game is de keuze aan jou! Via deze Game ervaar je hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een veranderende en complexe omgeving. Met je collega’s bestuur je een bank en kom je verschillende uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moeten afwegingen worden gemaakt tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een echte survivor wordt. Achterblijven is geen optie! Lukt het om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

Benieuwd hoe een Inhousedag eruit ziet?


Programma inhousedag 12 maart

12.30 – 13.00:     Inloop
13.00 – 13.15:     Welkom Marcel van Wersch, Partner Solid Professionals
13.15 – 13.30:     Presentatie Young Professional Programma Tim Marsman, Recruitment Consultant
13.30 – 15.15:     Solid Innovation In Banking Game Marco Kooistra en Sophie Smits, Consultants Finance & Risk
15.15 – 15.30:     Pauze
15.30 – 16.00:     Gastspreker 
16.00 – 17.00:     Speeddaten met consultants, young professionals en recruiters & presentatie persoonlijke ontwikkeling
17.00:                       Afsluitende borrel

Foto Marcel van Wersch Partner Solid Professionals  DEF-Solid Professionals-Tim-Marsman-Recruitment-Consultant  marco-kooistra-300x300-consultant-finance&risk  Sophie Smits _ Consultant Finance & Risk - Solid Professionals


Reacties studenten op de Inhousedag van Solid Professionals van 6 maart 2018

Het is altijd afwachten wat nieuwe young professionals vinden van ons als bedrijf. Daarom is het zo leuk om feedback terug te krijgen!

“Mijn indruk van Solid Professionals is dat het een open en veranderend bedrijf is!”
“Ik vond de Inhousedag boven verwachting, ik heb een goed en voor mijngevoel volledig beeld van de organisatie.”

“Leuke sfeer, de subtiele begeleidingsmogelijkheden spreken me erg aan!”
“Gezellig & leerzaam, het overtrof mijn verwachtingen.”
“Een erg goede sfeer met mensen die passie hebben voor het werk dat ze doen!”

“Ik zou wel bij Solid professionals | Advisory willen werken: mix business en specifieke kennis!”
“Het dynamische werk spreekt me aan en de leuke omgeving lijkt me erg gaaf!”


Inschrijven voor een andere inhousedag @ Solid Professionals?

Lijkt het je leuk om ons bedrijf beter te leren kennen? Om een uitdagende case te kraken samen met andere ambitieuze studenten, aan de slag te gaan met één van onze talentmanagers en een speeddatesessie bij te wonen met onze consultants en young professionals?

Schrijf je in voor een volgende inhousedag!