In het nieuws – Podcast BNR – Aan de keukentafel bij Marcel van Wersch

23-01-19 / Elsemiek Ariëns

Podcast-BNR-solid-professionalsVoor de opnames van BNR In Bedrijf ging presentator Maarten Bouwhuis op bezoek bij Marcel van Wersch, Partner van Solid Professionals. Voor een gesprek aan de keukentafel bij een ondernemer thuis. In deze nieuwe reeks van BNR Nieuwsradio spraken zij in een podcast van 30 minuten over zijn persoonlijke drijfveren, obstakels en ambities. 

Beluister de podcast van BNR

BNR In Bedrijf te gast bij Solid Professionals

Begin januari 2019 was presentator Maarten Bouwhuis ook al te gast op kantoor van Solid Professionals aan de Maliebaan. Samen met het team van BNR in Bedrijf bouwde ze onze bar beneden om tot radiostudio. Het gesprek ging tussen Marcel van Wersch en Aukje Nauta, organisatiepsycholoog en bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Leiden over Cultuurbehoud bij groei van je organisatie. 

Beluister de uitzending van BNR In Bedrijf bij Solid Professionals

Bij BNR In Bedrijf krijg je een kijkje achter de schermen bij ondernemers en kom je te weten hoe het er backstage écht aan toe gaat. BNR In Bedrijf is een combinatie van een wekelijks radioprogramma, een podcast-serie en events. BNR In Bedrijf wordt mede mogelijk gemaakt door Centraal Beheer.

Deel:

Terug naar blogs