EFR Business Week Inhousedag

Op dinsdag 4 april 2017, de laatste dag van de 33e editie van de EFR Business Week van de Erasmus Universiteit Rotterdam, organiseerde Solid Professionals een Meet the Company Closing Drink. Een Inhousedag Finance & Risk die net even anders is dan anders.

Reacties Inhousedag Finance en Risk

Het was zo bijzonder om de reacties te lezen van alle deelnemers aan onze eerste Inhousedag!
“De dag heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan! Het heeft het overtroffen.”
“Heb het bedrijf van binnen en buiten leren kennen.”
“Inspirerend en innovatief.”

“Vernieuwend!”
“Goede en leuke organisatie en originele invulling van de dag.”
“Wist niet goed wat ik kon verwachten van deze inhousedag, maar de lat is wel heel hoog gelegd.”

“Heel tof! Het plezier van een spel gecombineerd met de skills uit de praktijk.”
“Enthousiast team, transparant bedrijf, gezellig én educatief.”
“Top! Erg onderscheidend ten opzichte van andere Inhousedagen.”

Inhousedag Finance & Risk

De studenten konden naast de workshop Solid Professionals Innovation in Banking Game op een persoonlijke, informele en sportieve manier kennis met ons maken?

We ontvingen ruim 15 studenten in ons nieuwe kantoorpand aan de Maliebaan 75 in Utrecht.

Na een goede cappuccino aan de koffiebar hebben de studenten kennis gemaakt met onze consultants Leon Harbers en Robbert Beilo, de Recruitment Consultants Judy Rotering, Maaike Koster en Chantal Schoonderbeek en onze Young Professionals.

Leon Harbers, Finance & Risk ConsultantRecruiter Young Professional Programma Judy Rotering

In een speeddate-sessie hebben zij alle vragen over hun werkende leven en de opdrachten die ze uitvoeren bij de verschillende bedrijven verteld. De meningen van onze young professionals over de trainingsavonden en de uitdagingen waar ze voor staan. Ook ontmoette ze onze Talentmanager Kathelijn Loos, die alle professionals begeleidt in hun reis naar de beste carrière mogelijkheden.

De studenten zijn uitgedaagd om in groepjes alles uit de kast te halen tijdens de Solid Innovation in Banking Game. Om op een interactieve manier inhoudelijk een kijkje te nemen in de huidige complexe bankenwereld.

Daarna nam onze vitaliteitscoach, Paul Zwama, de groep mee in zijn inspiratiesessie, zodat ze met een voldaan gevoel de dag af konden sluiten met een borrel.