Robotics Process Automation (RPA)

Ook binnen jouw organisatie zijn eenvoudige, repetitieve handelingen onderdeel van het bedrijfsproces. Voor je medewerkers zijn deze weinig uitdagend en daarom foutgevoelig. Wij helpen je processen te automatiseren door de implementatie van Robotic Process Automation.

  • Verbeter de kwaliteit van je bedrijfsprocessen.
  • Verlaag de doorlooptijd en foutmarge van processen.
  • Geef medewerkers de uitdaging die ze nodig hebben.
Man zit met koptelefoon achter laptop

Onze partners

Wat is RPA precies?

Robotische procesautomatisering, dat is de letterlijke betekenis van RPA. Het houdt in dat software robots veelvoorkomende handelingen overnemen die voorheen door mensen werden gedaan. Deze software robots werken op basis van rules, de ‘regels’ waar de software zich aan moet houden.

Op basis van de business case en een gedetailleerde analyse, ontwerpen wij een ruled-based procesflow.

Daarna wordt de software ontwikkeld, getest en ingevoerd. Het resultaat: een volledig geautomatiseerd proces dat effectiever en efficiënter is. Voor het maken van software robots gebruiken we de software van UiPath

Naast RPA biedt Solid Professionals op het gebied van automatisering ook data processing aan. Hiervoor werken we samen met het platform Alteryx.

Ontdek welke processen jij kunt optimaliseren

Geen organisatie is hetzelfde. Om daadwerkelijk meerwaarde te creëren met de implementatie van RPA, is een goede balans tussen mens, techniek en proces noodzakelijk. Daarom starten we met de Quick Scan. Deze wijst uit welke van jouw bedrijfsprocessen zich lenen voor RPA.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over RPA?

Leon Harbers kan jou er alles over vertellen.

Neem contact op