Delen in succes met YouBeDo voor The Hup

De oprichters van The Hup zijn vanaf dag 1 altijd maatschappelijk betrokken geweest en willen bijdrage aan goede doelen. Inmiddels zijn het niet meer alleen de oprichters maar ook alle andere collega’s die deze ambitie delen.

We willen graag delen in succes, mensen verbinden en (financieel) helpen waar we kunnen.
Naast de mogelijkheid om via YouBeDo met je persoonlijke tegoed boeken te bestellen die aansluiten op jouw vakgebied (waarmee 10% van het bestelde bedrag naar een zelf gekozen goed doel gaat) steunen wij sinds de oprichting structureel de Tika Foundation (projecten voor kansarme kinderen in Nepal).

Daarnaast worden er wekelijks 2 fruitmanden bij ons op kantoor bezorgd van Fruitful Office. Er is bewust gekozen voor deze organisatie vanwege hun maatschappelijke betrokkenheid. Door o.a. de inzet van medewerkers met een chronische ziekte of handicap en hun aandacht voor het milieu.

Met onze Join the Pipe waterflessen dragen we bij aan het besparen op plastic wegwerp flessen. Tegelijkertijd wordt er per waterfles die wij uitdelen één fles gedoneerd aan een schoolkind in Afrika. Voor de allerarmste kinderen waar op school geen water of goede sanitaire voorzieningen zijn en kinderen uit hun hand drinken, is een drinkfles een effectieve manier om ziektes en schooluitval te voorkomen. Join the Pipe is de eerste community van kraanwater drinkers met als droom een eerlijke verdeling van drinkwater in de wereld.

Naast de structurele steun aan Tika Foundation kunnen medewerkers jaarlijks goede doelen inbrengen. Dit kan een doel zijn waar ze zich persoonlijk betrokken bij voelen, waar ze vrijwilliger zijn, etc. Vervolgens worden er op basis van stemming door alle medewerkers 2 doelen gekozen die een donatie ontvangen.

In 2016 zijn dit:

  • Vlinderkind – Deze stichting heeft als doel om onderzoek naar de genezing van Epidermolysis Bullosa (EB) financieel te ondersteunen. EB (ook wel vlinderziekte genoemd) is een groep erfelijke, nog ongeneeslijke, huidaandoeningen. Naast financiële steun voor wetenschappelijk onderzoek zet deze stichting zich met hart en ziel in om een leven met EB draagbaar te maken.
  • Jarige Job– Zij maken het mogelijk dat Nederlandse kinderen uit gezinnen waar grote armoede heerst een onbezorgde verjaardag kunnen vieren. Met alle ellende in de wereld vergeten mensen wel eens dat er ook veel stil(ler) leed dicht(er) bij huis is.

Boek bestellen met je persoonlijke tegoed.
logo_zonder_payoff_highres-youbedo