thomas-van-der-graaf-kjb_1775

Thomas van der Graaf

Young Professional

Achtergrond en vrije tijd

Ik ben geboren in Nijmegen en opgegroeid in Ede en Gendt. Ik heb de bachelor Economie & Bedrijfseconomie gevolgd aan de Radboud Universiteit, en daar later ook de master Corporate Finance & Control. Ook heb ik een half jaar aan Western University in Canada gestudeerd. Ik heb ervaring met procesoptimalisaties en de AVG wetgeving. Ik ben nu werkzaam bij de ING, als Data Driven Reporting Specialist, waar ik samen met een paar collega’s processen opzet voor het maken van data driven reports voor de DNB. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met lekker eten en drinken, en voornamelijk veel koffie. Daarnaast vind ik het erg leuk en interessant om me te verdiepen in reizen en culturen.

Hoe ben je bij solid professionals terecht gekomen? En vanwaar deze keuze?

Ik ben een aantal keer op de koffie geweest nadat ik via LinkedIn benaderd was. Ook heb ik een erg leuke inhousedag meegemaakt en heb ik veel vacatures voorbij zien komen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een opdrachtgever en opdracht die mij heel interessant en uitdagend leek en toen besloten toch te tekenen bij Solid Professionals!

Ambities en waarden

Ik hecht veel waarde aan het constant blijven groeien binnen een organisatie en aan loyaliteit. Ik wil aan het einde van elke week iets kunnen noemen wat ik geleerd heb of iets waarin ik gegroeid ben.