margot-galle-online-marketeer-solid-professionals-300x300

Margot Gallé

Marketeer

Achtergrond

Margot is opgegroeid in Vught, waar ze na de HAVO is begonnen aan de PABO. Dat bleek het toch niet te zijn en ze startte een jaar later aan de opleiding Media Marketing & Publishing in Amsterdam. Na vier leuke jaren in de hoofdstad met stages bij een grote boekenuitgeverij en een musical- en theaterproducent is zij terugverhuisd naar Den Bosch. Hier werkte ze bij een educatieve uitgeverij van kindermerken. Na wat jaren in deze branche was ze toe aan een nieuwe uitdaging die zij heeft gevonden als online marketeer bij Solid Professionals.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals is Margot werkzaam als online marketeer.

Waarom werken bij Solid Professionals

Tijdens haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging sprak de persoonlijke benadering van Solid Professionals Margot enorm aan. Er is bij Solid ruimte voor persoonlijke groei, hard werken en gezelligheid. Voor Margot de ideale combinatie.

Eigenschappen

Typische eigenschappen van Margot zijn: nieuwsgierig, verantwoordelijk, flexibel en een tikje ongeduldig.

Ambitie & waarden

Margot vindt het belangrijk om zichzelf uit te blijven dagen. Zowel in werk als privé.

Vrije tijd

In haar vrije tijd houdt Margot ervan om te koken. Lekker borrelen op een terras of uiteten met vrienden of gewoon thuis een goede serie kijken. Wanneer het kan maakt ze ook nog een mooie reis om nieuwe landen en culturen te ontdekken.