laurina_de_vries_corporate_recruiter_solid_professionals-300x300

Laurina de Vries

Recruitment Consultant

Achtergrond

Laurina heeft Human Resource Management gestudeerd, met de focus op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Tijdens en naast haar studie heeft zij gewerkt als coach voor studenten en binnen re-integratie. Na haar studie is zij aan de slag gegaan als accountmanager / projectleider. Later besloot ze te starten aan een deeltijd master psychologie en combineerde dat met haar werk bij IVVO. Na een jaar besloot ze met haar master te stoppen en begon ze, naast haar werk bij IVVO, als Corporate Recruiter bij Solid Professionals waarin ze zich richtte op de finance professionals. Sinds september focust Laurina zich volledig op recruitment voor het kwantitatieve young professional programma.

Vrije tijd

In haar vrije tijd doet Laurina graag aan meerdere vormen van sport zoals kickboksen, spinning en bootcamp. Daarnaast houdt Laurina van koken, borrelen met vrienden en het voeren van goede gesprekken!

Eigenschappen

Laurina is enthousiast, gedreven, sociaal en ondernemend.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals is Laurina werkzaam als Recruitment consultant. Vanuit deze rol zoekt en benadert zij kandidaten met een kwantitatieve achtergrond voor het Young Professional programma van Solid Professionals.

Ambitie & Waarden

Het is voor Laurina belangrijk om te doen wat ze leuk vindt, zodat ze met energie naar huis gaat. Daarbij wilt Laurina zichzelf kunnen zijn én zich verder blijven ontwikkelen. Dit doet ze graag met de mensen om haar heen.

Waarom werken bij Solid Professionals?

‘Solid Professionals is een jonge en dynamische omgeving waarin samenwerken centraal staat. Je krijgt veel ruimte voor je eigen ideeën en het uitvoeren daarvan. Met elkaar vinden we gezelligheid en óók gezondheid belangrijk! Dit daagt mij uit om de beste versie van mezelf te worden!’