joemi-willems-solid-professionals-300x300

Joemi Willems

Consultant Finance & Risk

Achtergrond en vrije tijd

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Ik ben na de middelbare school naar Amsterdam vertrokken. Hier heb ik een bachelor Bedrijfskunde behaald met als hoogtepunt een semester aan de Universiteit van Kaapstad. Hierop volgend heb ik een MSc Accountancy & Control afgerond.

Ik haal energie uit mensen om mij heen en dan met name mijn vrienden en familie. Ik maak graag lange reizen, ga naar meerdaagse festivals, ik hou ontzettend van lekker (uit)eten en lees ook graag een goed boek. Daarnaast sport ik graag (boksen, hardlopen) of maak ik een lange wandeling. Ik hou ook enorm van duiken, het liefst bij een mooie rif op een plek waar de zon schijnt.

Eigenschappen

Zorgzaam, behulpzaam, doorzetter, nieuwsgierig, empathisch, gedreven, sociaal

Binnen Solid Professionals

Ik ben in 2020 gestart als consultant bij Solid Professionals.

Ambities en waarden

Ik geloof heel erg in gelijkheid en dat iedereen zijn best moet doen om mee te werken aan een betere wereld. Ik geloof ook in de kracht van kennis om het verschil te maken. Mijn ambitie is om ook een verschil te maken. De komende jaren wil ik mijzelf graag ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op werkvlak. Hierbij heb ik een brede interesse in onderwerpen. Ooit hoop ik dit te kunnen toepassen bij ontwikkelingsprojecten.

Waarom Solid Professionals?

Jong bedrijf die zorgt voor z’n medewerkers. Ondanks dat ik ben gestart tijdens Corona, heeft Solid er alles aan gedaan om mij een warm welkom te geven. Daarnaast hebben ze toffe klanten en zitten ze op leuke projecten. Er is een duidelijke ambitie aanwezig binnen het bedrijft en iedereen wordt uitgenodigd zijn of haar bijdrage te leveren aan een duurzame groei. Al met al een cultuur waar je je snel thuis bij voelt.