Jarno-Herbers-young-professional-300x300

Jarno Herbers

YP Finance

Achtergrond en vrije tijd

Ik ben opgegroeid in het Overijsselse Hardenberg en heb gestudeerd in Groningen, waar ik na het behalen van de bachelor Economics & Business Economics de master Finance ben gaan doen. Tijdens mijn bachelor heb ik bovendien een half jaar gestudeerd aan de Zagreb School of Economics and Management in Kroatiƫ. In januari 2020 heb ik mijn master gehaald en ben ik gestart als Entity Reporting bij de Rabobank in Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik van wielrennen, mountainbiken of voetbal kijken met vrienden.

Hoe ben je bij Solid Professionals terecht gekomen? En vanwaar deze keuze?

De eerste kennismaking met Solid Professionals was voor mij op het Risk Congres, het congres van mijn studievereniging, waar ik was geselecteerd voor een business diner met medewerkers van Solid Professionals. Na het diner ben ik in contact gebleven met de recruiters en uiteindelijk heeft dit geleid tot een functie binnen het young professionals programma. De keuze voor Solid Professionals kwam mede doordat de functie bij de Rabobank mij heel erg aansprak in combinatie met het uitgebreide trainingsprogramma dat je krijgt als Young Professional.

Ambities en waarden

Mijn ambitie is om door de jaren heen mezelf continu te blijven ontwikkelen, te leren van de ervaringen die ik op doe en deze toe te passen in mijn werkzaamheden. Belangrijke waarden voor mij zijn eerlijkheid, openheid en respect.