inge-brouwer-recruitment-consultant-solid-professionals-3-300x300

Inge Brouwer

Marketeer

Achtergrond

Inge Brouwer is opgegroeid in een kleine stad aan de rand van de Veluwe. Na haar studie Accountancy in Amsterdam heeft ze bij verschillende organisaties in diverse finance rollen gewerkt. Hoewel ze haar functies altijd naar behoren heeft uitgevoerd, heeft ze er nooit heel veel plezier in gehad. Eind 2016 besefte zij zich dat ze de enige was die daar wat aan kon veranderen en heeft ze besloten ontslag te nemen en te onderzoeken waar haar hart wel lag.

Vrije tijd

Sporten (hardlopen, fietsen en zwemmen). Begin dit jaar heeft ze de Kilimanjaro beklommen, een fantastische onbeschrijfelijk mooie ervaring! De grote wens om ooit een keer een tekenfilm in te spreken. Eten, het liefst samen met haar beste vrienden.

Eigenschappen

Intuïtief, vriendelijk, onderzoekend en helpen/raadgeven

Binnen Solid Professionals

Sinds maart 2018 werkt ze als Recruitment Consultant bij Solid Professionals en houdt ze zich bezig met het zoeken naar en het contact onderhouden met freelancers en ZZP’ers. Een ontzettend leuke doelgroep!

Ambitie & Waarden

Gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en vertrouwen zijn haar belangrijkste waarden. Ze vindt het belangrijk dat deze waarden terugkomen in alles wat ze doet. Haar toekomstdroom? Inge heeft een ontzettende hekel aan de donkere koude wintermaanden. Ze zou deze maanden dolgraag in Zuid-Afrika willen wonen, om vervolgens de zomermaanden in Nederland door te brengen.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

”Solid Professionals was alles waar ik na mijn carrièreswitch naar op zoek was. Er is veel aandacht voor alle medewerkers, er heerst een huiselijke, betrokken en persoonlijke sfeer, er is veel ruimte voor eigen inbreng en daarnaast zijn we heel goed in het vieren van successen.”