Beta Inhousedag Solid Professionals – 8 mei 2019

Heb jij een technische achtergrond en ben je bezig met je master of bachelor in bijvoorbeeld Natuurkunde, Wiskunde of Econometrie en weet je niet goed welke kant je op moet? Dan is de Beta Inhousedag van Solid Professionals wat  voor jou!

De Inhousedag

Deze middag geven we je uitleg over de mogelijkheden in ons traineeship en consultancytak. We vertellen meer over technische toepassingen in de financiële sector en spelen de FinSim game – een spel ontwikkeld door onze eigen consultants.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te praten met consultants en trainees om te horen wat zij dagelijks doen. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en sluiten we af met een gezellige borrel in onze tuin. Tot binnenkort!

Je bent welkom vanaf 13.00 bij ons op kantoor aan de Maliebaan 75 te Utrecht. Dan is er nog tijd voor een kop koffie of thee, waarna het programma om 13.30 begint.

Schrijf je in

Programma

13.00 – 13.30 Ontvangst met koffie en thee
13.30 – 13.45 Welkom – Sabine ten Brinke, manager
13.45 – 14.00 Presentatie mogelijkheden Young Professionals – Romy Klaassen, Recruitment Consultant
14.00 – 14.30  Presentatie A.I. in de financiële sector – Consultant Finance & Risk
14.30 – 16.00 FinSim (Financial Service Simulator game)- Willem Vermeulen en Mathyn Scheerder Consultants Finance & Risk
15.15 – 15.30  Pauze
16.00 – 16.30 Talentmanagement – Talentmanager
16.30 – 17.00 Speeddaten met o.a. Consultants, Young Professionals & Recruiters

Romy-Klaassen-Recruitment-Consultant-Solid-Professionals Willem Vermeulen-Consultant-Finance&Risk

Benieuwd hoe een Inhousedag eruit ziet?

Over de FinSim Game

De Financial Simulator Game is een interactief, simulatiespel dat zich richt op het testen van de kwantitatieve vaardigheden. Tijdens de simulatie moeten teams een virtuele bank runnen en beslissingen maken over het wel of niet verstrekken van kredieten aan bedrijven evenals de hoogte van de rente. Banken bepalen de te verstrekken rente op basis van verschillende factoren.

Aan de spelers de taak om op basis van bovenstaande 4 factoren te bepalen welke bedrijven een lening moeten krijgen en tegen welk rentepercentage. Het doel van het spel is om uiteindelijk de juiste klanten te kiezen en een zo groot mogelijk eindkapitaal over te houden.

Inschrijven voor een andere Inhousedag @ Solid Professionals?

Kun je niet aanwezig zijn op 8 mei, maar lijkt het je leuk om ons bedrijf beter te leren kennen?

Schrijf je in voor een andere Inhousedag