Solid Professionals is Best Workplace 2018

Solid Professionals is Best Workplaces 2018 _ Great Place To Work (21)
Event Best Workplaces 2018 – Great Place To Work

Trots op onze plek op de lijst Best Workplaces 2018

Solid Professionals heeft een plekje weten te bemachtigen op de lijst van Best Workplaces 2018 – Nederland. Van de 145 deelnemende organisaties, behaalden 71 een plek op de lijst. Solid Professionals behaalde, dit eerste jaar van deelname een 7e plek in de categorie Best Workplaces 2018: Medium en daar zijn we erg blij mee en trots op!

 


Solid Professionals is een Great Place To Work

DeBest Workplace 2018 Solid Professionals wil graag Topwerkgever zijn en blijven voor medewerkers lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Dinsdag, 27 maart 2018, werd de lijst van 2018 bekend gemaakt.


Partner Marcel van Wersch trots op team van Solid Professionals

“We zijn trots op ons team”, zegt een van de partners van Solid Professionals, Marcel van Wersch. “De afgelopen jaren zijn we enorm hard gegroeid, met inmiddels ruim 25 consultants en 50 young professionals die ons Traineeship Finance, Risk en/of Actuariaat volgen binnen ons Young Professional Programma. We hebben prachtige scores ontvangen uit het onderzoek van Great Place To Work op de verschillende domeinen: Geloofwaardigheid, Respect, Eerlijkheid, Trots en Kameraadschap. Maar we zien ook zeker kansen om onszelf te verbeteren als organisatie en nog mooie stappen zetten de komende jaren. Om ons doel Topwerkgeverschap verder uit te bouwen. We willen van Goed naar Goud!”

Lees ook de blog van Marcel Van Wersch over Gewoon iedere dag f***ing hard je best doen!

Weten waarom Solid Professionals meedoet aan onderzoek van Great Place To Work?

Benieuwd waarom wij dit jaar hebben gekozen om het onderzoek van Great Place to Work te starten binnen onze organisatie? Om op die manier een plek te bemachtigen op de lijst van Best Workplaces Nederland? Hier lees je waarom Solid Professionals meedoet met Great Place To Work?

Solid Professionals is Best Workplaces 2018 _ Great Place To Work (21) Solid Professionals is Best Workplaces 2018 _ Great Place To Work (21)

Bekijk hier Solid Professionals als Best Workplace 2018

Op zoek naar een ‘Great place to work’? Bekijk onze vacatures!