Solid Professionals is Best Workplace 2018

Solid Professionals is Best Workplaces 2018 _ Great Place To Work (21)
Event Best Workplaces 2018 – Great Place To Work

Trots op onze plek op de lijst Best Workplaces 2018

Solid Professionals heeft een plekje weten te bemachtigen op de lijst van Best Workplaces 2018 – Nederland. Van de 145 deelnemende organisaties, behaalden 71 een plek op de lijst. Solid Professionals behaalde, dit eerste jaar van deelname een 7e plek in de categorie Best Workplaces 2018: Medium en daar zijn we erg blij mee en trots op!

Solid Professionals – Great Place To Work

De lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Dinsdag, 27 maart 2018, werd de lijst van 2018 bekend gemaakt.

“We zijn trots op ons team”, zegt een van de partners van Solid Professionals, Marcel van Wersch. “De afgelopen jaren zijn we enorm hard gegroeid, met inmiddels ruim 25 consultants en 50 young professionals die ons Traineeship Finance, Risk en/of Actuariaat volgen binnen ons Young Professional Programma. We hebben prachtige scores ontvangen uit het onderzoek van Great Place To Work op de verschillende domeinen: Geloofwaardigheid, Respect, Eerlijkheid, Trots en Kameraadschap. Maar we zien ook zeker kansen om onszelf te verbeteren als organisatie en nog mooie stappen zetten de komende jaren. Om ons doel Topwerkgeverschap verder uit te bouwen. We willen van Goed naar Goud!” Meer weten over waarom wij meedoen met Great Place To Work?

Bekijk hier Solid Professionals als Best Workplace 2018
Solid Professionals is Best Workplaces 2018 _ Great Place To Work (21) Solid Professionals is Best Workplaces 2018 _ Great Place To Work (21)