Key Control Dashboard

Herken je dat? Verhoogde werkdruk op je afdeling door toename van wet- en regelgeving en steeds bij verschillende afdelingen informatie opvragen. Je loopt achter de feiten aan en mist het complete overzicht, waardoor de organisatie niet aantoonbaar in control is. Key Control Dashboard helpt!  

Stuurinformatie op basis van real-time inzichten wordt de nieuwe norm. Krijg continu inzicht in de integrale risicobeheersing van je organisatie met het Key Control Dashboard (KCD). Door het verschaffen van real-time inzicht in procesbeheersing en data-driven-audits wordt continuous monitoring ondersteunt. Dit geeft de organisatie volledig grip op internal control frameworks en de bijbehorende risicos om aantoonbaar in control te zijn van wet- en regelgeving.  

Als implementatiepartner van KCD helpt Solid Professionals je organisatie grip te krijgen op de kwaliteit van bedrijfsprocessen. Door een directe koppeling met eigen data, op je eigen server heb je de risicobeheersing van de organisatie weer volledig in één dashboard overzichtelijk. 

Meer in control zijn van je risico’s? Dat kan met het Key Control Dashboard!

Download de brochure

KCD-solid-professionalsImplementatiepartner van Key Control Dashboard 

Partner in Finance & Risk; dat zijn we graag voor onze opdrachtgevers. Toch merken we dat we dit niet altijd waar konden maken als het gaat om het duurzaam inrichten van integraal risicomanagement. We gaven advies, verzorgden de implementatie van een tool en bleven duurzaam betrokken, maar het was niet goed genoeg. Onze opdrachtgevers bleven worstelen met diverse uitdagingen om echt in control te komen van de proces- en risicobeheersing.

Samen met onze partner, Key Control Dashboard, hebben we gekeken naar de uitdagingen die onze opdrachtgevers in de financiële sector hebben. Zij ondersteunen al jarenlang ministeries, publieke organisaties en financiële instellingen. Gezamenlijk hebben we deze tool speciaal voor onze klanten in de financiële dienstverlening doorontwikkeld. Eindelijk kunnen we onze opdrachtgevers écht ontzorgen als het gaat om Integraal Risicomanagement en het verschaffen van real-time inzicht in procesbeheersing door continuous monitoring.

Demo aanvragen?

Meer informatie?

Wil je weten hoe dit precies in zijn werk gaat bij jouw organisatie? Lees het persbericht: Solid Professionals en het Key Control Dashboard introduceren een nieuwe generatie Integrated Risk Management (IRM) software 
Nog meer vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demo op maat.

Managing Consultant Finance & Risk Matthias Geerse

Matthias Geerse
Principal Consultant Non-Financial Risk
Tel: 06-54754777

 

 

 

Solid Professionals is implementatiepartner van het Key Control Dashboard.