Loes Verheij

Loes Verheij (23) werkt sinds oktober 2016 via Solid Professionals als financial liquidity controller bij de Rabobank. Na haar bachelor bedrijfskunde heeft ze een master in Accounting and Control aan de Radboud Universiteit genoten.

Hoe ben je in contact gekomen met Solid Professionals – Young Professional Programma?
Ik ben via een vriendin in contact gekomen met Solid Professionals. Zij had zelf al contact met Maaike en heeft vervolgens mijn CV doorgestuurd. Het recruitment proces van Solid heb ik als positief ervaren. Er werd interesse getoond in de huidige situatie en er werd snel geschakeld.

Hoe ervaar je de begeleiding van de Talentmanager?
De begeleiding van Kathelijn vind ik erg goed. Je kan der altijd bereiken en ze geeft altijd goede feedback mee.

Hoe zou je Solid Professionals omschrijven aan mensen die het bedrijf niet kennen?
Solid Professionals is een dynamisch bedrijf dat erg gefocust is op jou welzijn. Het is een fijne organisatie om bij te starten door de duidelijke begeleiding. Daarnaast is het ook niet zo dat je te veel trainingen hebt.

Hoe zou je andere, nieuwe young professionals willen enthousiasmeren om via Solid Professionals deel te nemen aan het Young Professional Programma?

Door de visie van solid uit te stralen en de energie over te brengen die ik persoonlijk krijg als ik aan solid denk. Solidprofessionals kan jou die kickstart geven voor je carrière.

Terug naar ervaringen Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma