U heeft nog

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Om te doneren

Solid Professionals viert 10-jarig jubileum met teamdeelname Roparun

Dit jaar bestaat Solid professionals 10 jaar. Dat ‘vieren’ we met deelname aan de Roparun samen met ons inmiddels 50 personen tellende team.

Begin juni gaat een grote afvaardiging van onze organisatie richting Parijs om de ruim 500 kilometers als team af te leggen en geld op te halen voor mensen met kanker. Het is bijzonder om te zien hoe iedereen die mee doet zich nu al inzet om dit evenement een succes te laten worden.

Gebaseerd op eigen persoonlijke ervaringen, het directe enthousiasme van collega’s om aan de Roparun mee te doen, onze wens om veel bezig te zijn met sport en vitaliteit, zorgen ervoor dat de oprichters van Solid professionals er in geloven dat het een fantastische belevenis wordt.  Volledig in het teken van sport, gezondheid en samenwerking.

Wij staan achter de quote van Roparun

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen worden toegevoegd aan het leven

Help het team Solid Professionals Goes Roparun met het ophalen van zoveel mogelijk geld voor mensen met kanker!

opgehaald: € 21.521,99

Doneer nu voor de strijd tegen kanker!

Steun Solid Professionals Goes Roparun en zorg dat we zo veel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen kanker! * let op, deze gegevens moet je nogmaals invullen op de doneerpagina van Roparun

Twitterfeed

Ons team

Hardlopers & fietsers

Een team van 8 lopers en 4 fietsers gaat de 550 km afleggen van Parijs naar Rotterdam!

Basiskamp

Een team van navigators, fysiotherapeuten, chauffeurs, koks en verzorgers zorgt voor het goed verlopen van de rit.

Sponsoring

Familie, vrienden, collega's, relaties, iedereen leeft mee met onze uitdaging! Bekijk onze sponsoren!

Waarom we meedoen?

roparun-wim-en-marcel-002Wim Meijer, een van de partners van Solid Professionals vertelt: “Ik heb eerder meegedaan met de Roparun, de goede voorbereiding, waaraan iedereen zijn of haar steentje bijdroeg zorgde voor een mooi en waardevol groepsproces nog voor het Roparun-weekend zelf begonnen was… De combinatie van als individu en als groep toewerken naar dit doel, de sportieve uitdaging en het verbonden goede doel, maakte het voor mij twee keer tot een unieke belevenis.

Door de groei van onze organisatie én de focus op vitaliteit & samenwerking, kwam onze wens om als bedrijf deel te nemen langzaamaan dichterbij. Gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaring en het directe enthousiasme van collega’s om aan de Roparun mee te doen, geloof ik erin dat het een fantastische belevenis wordt. Helemaal in het teken van sport, samenwerking en “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen worden toegevoegd aan het leven.

“Dit jaar vieren wij ons 10-jarig jubileum met Solid Professionals, al die jaren hebben we altijd oog gehad voor de maatschappij om ons heen. De laatste jaren is ook vitaliteit en sport een steeds prominentere rol gaan in nemen binnen ons bedrijf. Tel daar bij op dat ik helaas ook persoonlijk in aanraking ben gekomen met kanker, de ziekte waar de Roparun organisatie tegen strijd, dan was het voor ons niet meer dan logisch om tijdens ons jubileum jaar met een team aan de Roparun deel te nemen”, aldus Marcel van Wersch, mede-eigenaar van Solid Professionals.