Ontbijtsessie

Ontbijt met inhoud

Tweemaal per jaar organiseert Solid Professionals een ontbijtsessie voor klanten en relaties. Waar in een open en ongedwongen setting onderwerpen worden aangestipt op het gebied van inhoud (Risk & Finance) en uitvoering (Project & Program Management). De doelgroep beslaat primair (senior) management en adviseurs binnen de Finance & Risk van diverse industrieën.

Iedere ontbijtsessie verloopt (ongeveer) volgens eenzelfde programma:
8.30 uur: Ontbijt, ontvangst en welkom
9.15 uur: Presentatie(s) en discussie
10.30 uur: Koffie, netwerken en uitloop

Impressie van de laatste ontbijtsessies

Op donderdag 6 april 2017 organiseerden we de volgende Ontbijtsessie:

Editie 9: Privacy is geen luxe, maar noodzaak

Met deze kop opende de Volkskrant enkele maanden geleden. Door de verdere digitalisering komt steeds meer persoonlijke data beschikbaar op internet en bij bedrijven. Een walhalla voor de experts op het gebied van Big Data want hoe meer data, hoe meer wij komen te weten over het gedrag van consumenten en burgers. De grote vraag is uiteraard van wie is de persoonsdata en wat mag je daar mee als bedrijf en vooral wat mag je er niet mee!

Gastspreker Janet Drenth

TGastspreker Janet Drenth ontbijtsessie 9ijdens de ontbijtsessie van 6 april gaan we in op deze complexe vraagstukken. Onze gastspreekster, Janet Drenth, een autoriteit op het gebied van privacy wet- en regelgeving, neemt ons mee in de huidige stand van zaken op het gebied van privacy. Zij is een ervaren generalist met specialistische kennis van privacy, compliance, financiële dienstverlening en toezichthouders.
Zij heeft na haar studie bedrijfsrecht onder meer gewerkt als jurist bij Wageningen University en CRV Holding BV. Bij RFS Holland Holding BV (o.a. Wehkamp en Fonq.nl) is zij werkzaam geweest als director Legal & compliance.
Sinds 2012 is Janet zelfstandig werkzaam via 4 Legal Services en partner bij Byndr Consulting BV. Zij is voornamelijk werkzaam in financiële dienstverlening, Retail, e-commerce en in de IT branche.

Verder zijn er naar aanleiding van – of voorafgaand aan – een aantal eerdere ontbijtsessies blogs geschreven, zoals bijvoorbeeld Waardegericht Risicomanagement en The Elephant in the Room.

Interesse om te komen?

Neem dan contact met ons op via 030-2400511 of stuur een e-mail naar Elsemiek Ariëns.

Reviews Ontbijtsessies:

  • “Interessante spreker, opvallend thema”
  • “Het was een prikkelend verhaal”
  • “Waardevol, inspirerend en verfrissend!”